03 copa 2000

6o anys van tindre que passar per poguer aixecar de nou un titol de Copa. Aquest any, paral·lelament a una temporada de lliga nefasta, on va perillar la permanència, el torneig de Copa va ser realment espectacular.

A primera ronda ens va tocar enfrontarnos al Cordoba.  l’anada, als Arcángeles, el resultat va ser de 1-1 i a la tornada, a Montjuich, es va guanyar 2-0, total 3-1.

A la segona ronda, als 1/16, el rival va ser l’Albacete, i va ser una eliminatòria semblant a l’anterior, 0-0 a l’anada i 2-0 a la tornada a casa. total 2-0.

Ja a octaus de final, el rival ja era de mes categoria, el Celta de Vigo. A Montjuich es va guanyar per 2-1 i a Vigo també vict`ria per 0-1, total 3-1

A quarts de final ens va tocar el Compostela. La eliminatòria pràcticament va quedar resolta a casa amb unrsultat de 5-1 i a la tornada es va perdre per1-0, total 5-2.

I ja a semifinal, ens va tocar el “coco”, el Real Madrid. Tothom ens donava per eliminats avns de començar, pe`r al Bernabeu es va donar la sorpresa i es va empatar a cero. Com podeu imaginar, l’ambient a la tornada a Montjuich va ser espectacular, i va saltar la sorpresa un altre cop, en Martin Posse va marcar l¡únic gol i ens va donar el passi a la final. Una final una mica polèmica, dons a l’altre semifinal s’enfrontaven el Barça amb l’Atlètic de Madrid, i el club barceloní va quedar elminat sense jugar, dons no tenia prous jugadors del primer equip degut a partits internacionals, i com la reglamentació nomès li permetia 3 jugadorsdel filial, no podien fer una convocatòria complerta, i es van retirar.

 

Gooool de Posse i a la final!!!
Gooool de Posse i a la final!!!

La final va ser a València el 27 de maig entre l’Espanyol i un At. de Madrid ja baixat a segona.

Alineacions:

R.C.D.Espanyol: Cavallero, Cristóbal, Nando, Pochettino, Roger, Velamazán, Sergio, Galca, Arteaga, Martin Posse ( Rotchen), Tamudo ( Serrano )

Entrenador: Paco Flores

At. de Madrid: Toni, Aguilera ( Solari ), Gaspar, Santi, Gamarra ( Luque ), Capdevila, Baraja, Valeron, Hugo Leal, Kiko, Halssenbaink

Entrenador: F.Zambrano

Al final, resultat de 2-1 amb gols de Tamudo (2′) i Sergio (85′) per l’Espanyol i Halssenbaink (90′) per l’Atlètic

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *